Ρώσικη σαλάτα (της Πόλης)

Για 6-8 άτομα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15΄     
ΚΟΣΤΟΣ: € 1,50 η μερίδα

ΣΥΝΤΑΓΗ: ΣΟΥΛΗ ΜΠΟΖΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: WWW.STUDIOM.GR
FOOD STYLING: ΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
rwsikh salata590
Υλικά
2 φλ. σπιτική μαγιονέζα
Για τη σαλάτα
2 παντζάρια (ρίζα), βρασμένα και κομμένα σε κύβους (1 x 1 εκ.)
2 πατάτες, βρασμένες και κομμένες σε κύβους (1 x 1 εκ.)
1 καρότο, βρασμένο και κομμένο σε κύβους (1 x 1 εκ.)
1 ποτήρι αρακά, βρασμένο
2 αβγά, βρασμένα (σφιχτά), κομμένα σε μικρούς κύβους
2 κ.σ. κάππαρη
2 κ.σ. αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο
10 μεγάλες γαρίδες, βρασμένες και κομμένες σε ροδέλες
αλάτι




Εκτέλεση
Στρώνουμε τα παντζάρια στη βάση μιας σαλατιέρας. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με τα ¾ της μαγιονέζας και τα βάζουμε πάνω στα παντζάρια. Καλύπτουμε την επιφάνεια της ρωσικής σαλάτας με την υπόλοιπη μαγιονέζα. Γαρνίρουμε, αν θέλουμε, με ροδέλες αβγών, ελιές και φυλλαράκια μαϊντανού.




ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ