Υλικά Για την βάση
 
Μαργαρίνη 2 κουταλιές της σούπας
Ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας
Αμύγδαλα φιλέ 1 κουτάλι της σούπας
Κανέλα σκόνη 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Γαρύφαλλο σκόνη 1 πρέζα
Ροδάκινα μέτρια 4 τεμ κομμένα σε φέτες
Λεμόνι 1 τον χυμό του
 
Υλικά για τον χυλό
 
Μαργαρίνη 2 κουταλιές της σούπας
Ζάχαρη 5 κουταλιές της σούπας
Αυγά 2 τεμ
Γάλα 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
Φαρίνα 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κοσκινισμένο
Κουβερτούρα 50 - 60 γρ.
 
Οδηγίες
 
Για την βάση : Σε στρογγυλό πυρέξ ή ταψί διαστάσεων 22 -24 εκ. βάζουμε την μαργαρίνη και τοποθετούμε στον φούρνο το ταψί για να λιώσει. Μόλις λιώσει προσθέτουμε την ζάχαρη και τα αμύγδαλα φιλέ και αφήνουμε στον φούρνο για περίπου 3-4 λεπτά στους 180 βαθμούς. Βγάζουμε από τον φούρνο το ταψί και πασπαλίζουμε με την κανέλα και το γαρύφαλλο.
 

ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ