prosopa
ΜΑΓΕΙΡΕΣ | ΣΕΦ | ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ
ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟΝ... ΣΠΥΡΟ ΑΡΤΕΛΑΡΗ

ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟΝ... ΣΠΥΡΟ ΑΡΤΕΛΑΡΗ

Ο pastry chef του Bill&Coo restaurant Σπύρος Αρτελάρης μιλάει για τις δημιουργίες του. Αγαπημένα του υλικά, τα φρούτα και η δημιουργικότητα.
Από τη Ζωή Παπαφωτίου

Περισσότερα...

ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ... ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ... ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ


Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Σελήνη, στον Πύργο της Σαντορίνης,
είναι ο πατέρας και πρωτεργάτης του κινήματος που καθιέρωσε τη Σαντορίνη
ως διεθνή γαστρονομικό προορισμό.
Από τη Νανά Δαρειώτη

Περισσότερα...

ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟΝ... ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΣΚΙΝΑ

ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟΝ... ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΣΚΙΝΑ

Ο σεφ του εστιατορίου Αλάτσι στην Αθήνα μιλάει για την κουζίνα του. Λέξεις που την ορίζουν; Απλότητα, λιτότητα, καθαρή πρώτη ύλη, ανεπαίσθητο μαγείρεμα.
Από τη Νανά Δαρειώτη

Περισσότερα...

ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ