prosopa
ΜΑΓΕΙΡΕΣ | ΣΕΦ | ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ
ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟΝ... ΣΑΚΗ ΤΖΑΝΕΤΟ

ΣΑΚΗΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ

Ο σεφ του ξενοδοχείου Cape Sounio, Σάκης Τζανέτος, μιλάει για την κουζίνα του.
Από τη Ζωή Παπαφωτίου

Περισσότερα...

ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ... ΜΙΧΑΗΛ

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Ο σεφ και ιδιοκτήτης του ψαροεστιατορίου Άργουρα μιλάει για την κουζίνα, τα υλικά και τις δημιουργίες του. Βασικά χαρακτηριστικά τους, το ψάρι και τα θαλασσινά στις απλούστερες εκδοχές τους, με φρέσκα μυρωδικά και αναπάντεχους συνδυασμούς.
Από τη Νανά Δαρειώτη

Περισσότερα...

ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟΝ... ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ

Ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου του εστιατορίου Abovo μιλάει για την κουζίνα και τις γεύσεις του. Βασικά χαρακτηριστικά της, τα φρέσκα υλικά και η φαντασία.
Από τη Ζωή Παπαφωτίου

Περισσότερα...

ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ