ΒΡΩΜΟBILL

ΒΡΩΜΟBILL

Από τον Γιώργο Νόκο

ΒΡΩΜΟBILLLΒΡΩΜΟBILL

ΠΟΥ: Στην άνοδο της Λεωφόρου Πεντέλης λίγο πριν τα πρώτα φανάρια μετά το Χαλάνδρι. Ένα μικρό φορτηγάκι που μετατράπηκε σε καντίνα
 
ΠΟΤΕ: Αποκλειστικά βραδινές ώρες μετά από ξενύχτι στο Χαλάνδρι. Τις Δευτέρες το φορτηγάκι λείπει.
 
ΓΙΑΤΙ: Πρόκειται για ένα αξιοπρεπές σάντουιτς το οποίο στο φτιάχνει αυτός που έχει την «επιχείρηση», ο Βασίλης –εξού και το ΒρωμοBill-, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο σημείο για σχεδόν είκοσι χρόνια και τον ξέρει μέχρι και ο τελευταίος Χαλανδραίος.
 
ΤΙ ΤΡΩΜΕ: Ο Bill δεν έχει μεγάλη γκάμα αφού προσφέρει αποκλειστικά σουβλάκι χοιρινό, κοτόπουλο και λουκάνικο. Οπότε όποιο και από τα τρία διαλέξετε θα είναι εξίσου καλό. Για όσους διακατέχονται από μεγάλη πείνα υπάρχει και το σάντουιτς με τα τρία σουβλάκια.
 
Η ΔΙΑΦΟΡΑ: Το διαφορετικό στο σάντουιτς του Bill είναι το ένα από τα δύο μενού που προσφέρει το οποίο έχει μέσα και ρώσικη σαλάτα. Η συγκεκριμένη σαλάτα φυσικά δεν είναι τυχαία αφού οι περισσότεροι που σταματούν εκεί την επιλέγουν συνειδητά.
 
ΤΙΜΗ: Οι τιμές ξεκινούν από τα 4,50€ και κλιμακώνονται ανάλογα με το πόσα σουβλάκια ή λουκάνικα βάλουν μέσα.
 
ΤΟ «ΣΤΡΑΓΑΛΙ»: -Μπορεί να είναι ένα αξιοπρεπές και γευστικό σάντουιτς, ωστόσο η αναλογία τιμής και μεγέθους είναι κάπως άνιση σε σημείο να σε αποθαρρύνει να πάρεις δεύτερο. –Ως συνέχεια του πρώτου, το ψωμάκι πολλές φορές δεν μπορεί να συγκρατήσει τα υλικά του σάντουιτς με αποτέλεσμα το σακουλάκι να είναι γεμάτο φαγητό στο τέλος.
 
BONUS: Η παραδοσιακή κατσαρόλα στην οποία τηγανίζονται οι πατάτες και η πραότητα του Bill όσος κόσμος κι αν περιμένει.

SHMEIOSH

ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ