ΒOCK BEER RESTAURANT

ΒOCK BEER RESTAURANT

Στη Συγγρού, μπορείς πια να απολαύσεις τη μπύρα σου τρώγοντας γνήσιες γερμανικές γεύσεις.
Από τη Θάλεια Τσιχλάκη

ΒOCK BEER RESTAURANT


Σπύρου Δοντά 9, Συγγρού-Μακρηγιάννη, τηλ. 210 9200369
ΒOCK BEER RESTAURANT
Την πρώτη φορά που πέρασα, τυχαία, απέξω, τα φώτα και η διακόσμηση τράβηξαν την προσοχή μου. Όταν αργότερα έμαθα ότι ανάμεσα στους τέσσερις ιδιοκτήτες υπάρχουν και αρχιτέκτονες, κατάλαβα γιατί είχα αυτή την εντύπωση.

Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ: Εδώ θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά γερμανικά πιάτα τοπικής κουζίνας της Βάδης-Βυρτεμβέργης, καθώς και μερικά πρωτότυπα κοκτέιλ μπίρας, διά χειρός Δημήτρη Κληρονόμου, που ταιριάζουν απρόσμενα καλά με το φαγητό σου.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ: Κάποιο από τα λουκάνικα, είτε ως ορεκτικό είτε ως κύριο πιάτο, τη σαλάτα Bock και το χοιρινό κότσι με τις τηγανητές πατάτες, αν είστε παρέα πάνω των δύο ατόμων και γερά ποτήρια, γιατί η τραγανή πέτσα του σηκώνει πολλή μπίρα.

ΣΧΟΛΙΟ: Να λοιπόν ένα από τα ελάχιστα μέρη όπου θα μπορούσε κανείς να παραγγείλει μια φοντί (4 ατόμων) ή εκείνο το τυρί Mont d’Or, που όταν έχει ωριμάσει καλά θέλεις κουτάλι της σούπας για να το φας.

ΒOCK BEER RESTAURANT

ΤΙΜΗ: Ορεκτικά και σαλάτες από €3,50-€8, κύρια από €7-€10,50 (υπολογίζοντας και έναν μέσο όρο για τα πιάτα των πολλών ατόμων), γλυκά από €2-€3,50.Από τη Θάλεια Τσιχλάκη

Φωτογραφίες: Σίσσυ Μόρφη

Η κριτική δημοσιεύθηκε στο τεύχος 13 (Μάιος 2014)
SHMEIOSH

ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ