Τα ΒορΟινά στην Κρήτη

Την Κυριακή 5 Απριλίου, οι εκδηλώσεις γευσιγνωσίας των Οίνων Βορείου Ελλάδος ΒορΟινά, ταξιδεύουν για πρώτη φορά στην Κρήτη, στον πολυχώρο Ο Κήπος των Αισθήσεων, στον οικισμό Μαλάδες Ηρακλείου.
Από την Ιωάννα Ζέρβα
Τα ΒορΟινά στην Κρήτη
Γευσιγνωσίες και εκθέσεις με μερικά από τα καλύτερα βορειοελλαδίτικα κρασιά, περιμένουν την Κυριακή 5 Απριλίου, όσους επισκεφθούν τα ΒορΟινά που για πρώτη φορά σαλπάρουν για το Ηράκλειο της Κρήτης.

Οινοπαραγωγοί και οινολόγοι μαζί με οίνους γλυκούς, ξηρούς και αφρώδεις, γηγενείς και διεθνείς, ερυθρούς, ροζέ και λευκούς, καθώς και αμπελοοινικά αποστάγματα στις αποσκευές τους, καταφθάνουν στο νησί, στον όμορφο πολυχώρο Ο Κήπος των Αισθήσεων, του οικισμού Μαλάδες.

Τα ΒορΟινά στην Κρήτη

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να γνωρίσουν αυτή την πληθώρα κρασιών, ενώ όπως μας έχουν άλλωστε συνηθίσει τα ΒορΟινά, από τις 16.00 μέχρι τις 18.00 θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις. Τυφλή γευσιγνωσία μονοποικιλιακών οίνων από τα μέλη της Ένωσης Οίνοι Βορείου Ελλάδος για το κοινό και οι βραβεύσεις των νικητών θα πλαισιώσουν τα κρητικά ΒορΟινά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Wines of Crete.
Για επαγγελματίες, είσοδος με πρόσκληση ή επαγγελματική κάρτα
Για το κοινό: €5

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθειτε την επίσημη ιστοσελίδα των ΒορΟινών.ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ