Νηστεία με Μπαμπατζίμ

Συνδυάστε τα νηστίσιμα και σαρακοστιανά με ούζο και τσίπουρο Μπαμπατζίμ.
Από την Ιωάννα Ζέρβα
Νηστεία με Μπαμπατζίμ
Ενόψει Καθαράς Δευτέρας οι περισσότεροι ετοιμαζόμαστε για γλέντι. Όμως για να απολαύσουμε τα σαρακοστιανά μενού σημασία δεν έχουν μόνο τα φρέσκα θαλασσινά και τα γευστικά όσπρια. Πρέπει να συνδυάσουμε το φαγητό μας και με το κατάλληλο συνοδευτικό. Και τι καλύτερο από ένα καλό ούζο ή τσίπουρο;
Αρωματικό, με την επίγευση του μάραθου και του γλυκάνισου, το ούζο Μπαμπατζίμ, είναι ίσως το ιδανικό ταίρι για τα νηστίσιμα γεύματά σας και ειδικά για τα πιάτα με θαλασσινά. Ταιριάζει ιδανικά με χταπόδι, καλαμαράκια, μύδια και στρείδια.
Όσοι όμως είστε φίλοι του τσίπουρου, δοκιμάστε το τσίπουρο Μπαμπατζίμ με την πιο γήινη γεύση. Συνδυάστε το με μανιτάρια, αγκινάρες, ελιές, ταραμοσαλάτα, ντολμαδάκια, γίγαντες και κάθε λογής καρπούς της γης, όπως μας προτείνει και ο δημιουργός του. 
Και τα, πάντα με την υπογραφή του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου, που εγγυάται ποιότητα και αυθεντικότητα.
Βέβαια, όπως και με όλα τα νόστιμα και ωραία, καταναλώστε υπεύθυνα και με μέτρο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Μπαμπατζίμ, επισκευθείτε την επίσημη σελίδα τους στο Facebook.





ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ