Διακρίσεις για το οινοποιείο Κεχρής

Δύο λευκά κρασιά του οινοποιείου Κεχρής ταξίδεψαν στη Γαλλία για τυφλή γευστική δοκιμή από  τους δύο βραβευμένους sommeliers, Markus Del Monego και Andreas Larsson, κατακτώντας μία θέση στα 10 καλύτερα κρασιά της ημέρας.
Από την Ιωάννα Ζέρβα
Διακρίσεις για το οινοποιείο Κεχρής
Υψηλή βαθμολογία και μια θέση στα 10 καλύτερα κρασιά. Δύο κατακτήσεις για δύο ελληνικά λευκά κρασιά από το οινοποιείο Κεχρής, που ταξίδεψαν μέχρι την όχι και τόσο μακρινή Γαλλία, και συγκεκριμένα την πόλη που λόγω της ιστορίας της είναι πια συνώνυμη με το κρασί, το Bordeaux.
Εκεί, μετά από τυφλή γευστική δοκιμή οίνων από τους sommeliers Markus Del Monego (Best Sommelier of the World 1998, Master of Wine) και Andreas Larsson (Best Sommelier of the World 2007), τα κρασιά Γένεσις (σοδειά 2014) και Δάκρυ του Πεύκου (σοδειά 2013), βαθμολογήθηκαν με 88/100 και 87/100 αντίστοιχα. Υψηλή βαθμολογία, η οποία τους χάρισε δύο θέσεις στα δέκα καλύτερα κρασιά της γευστικής δοκιμής.  Τα σχόλια των βραβευμένων sommeliers δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και αναμένονται εντός Φεβρουαρίου, όμως με τέτοια βαθμολογία δεν θα μπορούσαν να είναι τίποτα λιγότερο από θετικά.
Η γευστική αυτή δοκιμή έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Οίνων-Ποτών PROWEIN 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του οινοποιείου Κεχρής.


ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ