Σεμινάριο μοντέρνας ελληνικής κουζίνας

Από τις 3 μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, θα είναι στο τιμόνι του προγράμματος «Μοντέρνα ελληνική δημιουργική κουζίνα σε μπουφέ & a la carte», ένα σεμινάριο μόνο για επαγγελματίες.
Από την Ιωάννα Ζέρβα
Σεμινάριο μοντέρνας ελληνικής κουζίνας
Ένα τριήμερο σεμινάριο με τίτλο «Μοντέρνα ελληνική δημιουργική κουζίνα σε μπουφέ & a la carte» ξεκινά στις 3 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας, με επικεφαλής του προγράμματος τον σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη και διοργανώτρια εταιρία την Gastronomy Essentials.
Το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες του χώρου (Chef,  sous chef, μάγειρες κρύας και ζεστής κουζίνας, ιδιοκτήτες catering και στελέχη ξενοδοχειακού κλάδου. )
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου διακρίνεται από αρκετά μεγάλη ποικιλία στη θεματολογία του. Σύγχρονα finger food με ψάρι, σύγχρονη κρητική κουζίνα, ελληνικές πίτες, μοναδικούς δημιουργικούς συνδυασμούς του ίδιου του Γιάννη Μπαξεβάνη και τέλος γαλλικές τεχνικές σε ελληνικές γεύσεις, είναι αυτά που θα μάθουν όσοι επιλέξουν να το παρακολουθήσουν.
Στις 4 Φεβρουαρίου, τη δεύτερη μέρα του προγράμματος, περιμένει τους συμμετέχοντες και μια παρουσίαση-έκπληξη. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης με τον Ηλία Μαμαλάκη και τον Άγγελο Ιατρίδη, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους για τα ελληνικά τυριά, και τους τρόπους για να συνδυάζονται σωστά με κρασί αλλά και μέλι.

Πληροφορίες:
Διάρκεια Προγράμματος : 3 ημέρες - 6 ώρες ημερησίως - Σύνολο: 18 ώρες Ώρες Προγράμματος : 10.00π.μ - 16.00μ.μ
Τόπος διεξαγωγής : Εγκαταστάσεις ΙΕΚ ΑΚΜΗ - Κουζίνα Επιδείξεων -Πατησίων 125 - 7ος όροφος - Αθήνα
Τύπος Προγράμματος : Demonstration με γευστική δοκιμή
Κόστος Προγράμματος : €350

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.cucina.gr ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   ή καλέστε στο τηλ. 6972444820 .









ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ