ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ

ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ

Δείπνο υψηλής κουζίνας από τον σεφ Νίκο Καραθάνο σε συνδυασμό με τσίπουρο Τσιλιλή και κοκτέιλ του μπάρμαν Γιάννη Κοροβέση με βασικό υλικό το γνωστό απόσταγμα δοκιμάσαμε στο εστιατόριο Hytra.
Από τη Θάλεια Τσιχλάκη

Περισσότερα...

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

Ο πολιτισμός που κρύβεις στην καρδιά και στη μνήμη, όταν αναγκαστικά σε ξεριζώνουν από την πατρίδα σου, είναι η περιουσία που δεν χωρά σε καμιά αποσκευή. Η γαστρονομική παράδοση είναι ένα από τα πιο ισχυρά κομμάτια αυτού του πολιτισμού που ενώνει γενιά με γενιά, τόπο με τόπο. Ας κάνουμε μαζί ένα ταξίδι στις χαμένες πατρίδες μέσα από γεύσεις αγαπημένες.
Από τη Θάλεια Τσιχλάκη

Περισσότερα...

ΜΟΔΑ & ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΜΟΔΑ & ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Όπου δούμε να γυαλίζει η χάντρα, ορμάμε και πίσω αφήνουμε συντρίμμια. Από την ψαροταβέρνα του νησιού μέχρι το βραβευμένο εστιατόριο, οι κατάλογοι περιέχουν με μικρές παραλλαγές το ίδιο μενού. Από την άλλη, η επανάσταση προϋποθέτει γνώση της ιστορίας. Ποιος την έχει;
Από τη Νανά Δαρειώτη

Περισσότερα...

ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ;

ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ;

Θεωρητικά κανείς, όπως δηλώνουν αναρίθμητες αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Στην πράξη όλοι, αφού πριν πας οπουδήποτε γκουγκλάρεις και διαβάζεις για να δεις τι παίζει, εδώ ή αλλού.
Από τη Νανά Δαρειώτη

Περισσότερα...

ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΞΟΔΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ